Домашно приготвеният дюнер не отстъпва по нищо на купешкия.
Необходими продукти:
арабски питки ( рецептата вижте тук )
изпечено пилешко месо на шиш ( рецептата вижте тук )
сос за дюнер ( рецептата вижте тук )
домати, нарязани на колелца
маруля или салата айсберг
бяло зеле, ситно нарязано
краставици ( пресни или кисели ), нарязани на колелца
печени или пържени картофи, нарязани на тънко
Начин на приготвяне/ сглобяване:
Нарежете месото на дребно.
Стоплете арабските питки, ако са изстинали. Намажете всяка с тънък слой сос, сложете от месото и допълнете с каквито продукти желаете. Накрая завършете с обилно количество сос и завийте питката.
0 коментара:
Публикуване на коментар