Блонди с малини

 

 Представям ви по- малката сестричка на брауни-то, която за съжаление е доста пренебрегвана, а не трябва!

Необходими продукти:

115 гр масло
115 гр захар
2 яйца
125 гр брашно
200 гр бял шоколад
120 гр малини
пудра захар запоръсване

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 190 градуса и подгответе квадратна форма 20х20 см с хартия за печене.
На водна баня разтопете маслото и 100 гр от белия шоколад. Охладете леко.
С помощта на настолен или нормален миксер разбийте яйцата и захарта до получаване на пухкава смес. Добавете брашното и сместта от масло и шоколад. Накрая прибавете и останалите 100 гр накълцан шоколад и повечето малини и разбъркайте само няколко пъти. 
Изсипете сместта в подготвената квадратна форма и отгоре наредете отделените малини, като ги притиснете леко. Печете в предварително загрятата на 190 градуса 35 -45 минути или докато забодена с средата дървена клечка излезе чиста. 
Охладете и нарежете на еднакви блокчета. Поръсете с пудра захар.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Добра храна от Иви Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino